Segway rijden in Twente Overijssel

Unieke Segway clinic op een uitdagende Segway baan!

Offerte aanvragen

Segway rijden in Twente Overijssel

  • 300 meter parcours
  • Gratis helm
  • Gecertificeerde instructeur
  • Duidelijke instructie vooraf
Ontvang een persoonlijk voorstel
Vanaf € 75,00 per persoon Geschikt voor 1 tot 250 personen
Aanvragen

Segway rijden in Twente Overijssel

Segway rijden wordt steeds populairder. Rijden met dit futuristische en elektrische vervoersmiddel is een bijzondere ervaring!
Centraal gelegen tussen Coevorden, Hardenberg, Enschede en Apeldoorn bevindt zich in Rijssen een unieke Segway clinic baan. 300 meter lang en vol uitdagende bochten, afdalingen en een uitdagende S bocht.

Hoe werkt de Segway!

De Segway is niet zomaar een elektrische step; Om vooruit te komen gebruikt u uw eigen lichaamsgewicht. Door naar voren te leunen begint de Segway te rijden. Leunt u weer naar achteren, dan remt de Segway. De Segway bestuurt u net als een gewone step, maar deze is alleen veel wendbaarder!

De minimum leeftijd is 16 jaar en de baan kent in het kader van de veiligheid een helm plicht.

Schwarzwald Segway Clinic

Beleef de Segway clinic op het 300 meter lange parcours en beleef het rijden van de toekomst: rijden met een Segway is een onvergetelijke ervaring en kan perfect in groepsvorm door onze prachtige bosrijke locatie. De Segway maakt bijna geen geluid, waardoor u nog meer kan genieten van de segway clinic.

Wat zijn de kosten van Segway Rijden in Twente Overijssel?

De kosten voor een segway clinic bedragen 25,- p.p. per uur. Twente-Evenementen is hiermee de goedkoopste Segway aanbieder van Nederland. Twijfel niet en kom het segway rijden leren op onze uitdagende segway baan!

Boekt u de segway clinic in combinatie met een Buggy of retro Scooter tour  en diner dan betaalt u slechts 25,- euro p.p.

Tip! Zie de arrangementen voor onze voordeel pakketten.

Referenties
Locatie